Ik heb de laatste tijd weinig gedaan aan deze hobby-site. Intussen heb ik me verdiept in het programma Studio Webdesign 5 Pro en daarmee twee websites ontworpen en gebouwd.
Een website voor mijn man, die zzp-er is geworden http://www.paralia.nl en een website voor mij http://www.albertina.nl, want ook ik ben naar de Kamer voor Koophandel gegaan. Het kan vreemd gaan in het leven...
 
 
Twee dagen geleden kreeg ik zomaar zin om eens een website te maken. Dat was net zo gemakkelijk gezegd als gedaan! Ik kreeg de smaak te pakken en heb besloten dat mijn website over Kreta moet gaan. Daar gaan mijn man en ik al een paar jaar samen naar toe.
Ik bouw steeds een stukje verder en als ik denk dat mijn website gezien mag worden ga ik keywords enz. invullen, zodat mijn website ook gevonden kan worden via Google. Dat hoeft nu nog niet, hoor! This page is under construction! ;)

Groeten,
Albertina
 

  Author

  Hallo! Ik ben Albertina, ik ben 41 jaar. Ik ben getrouwd en samen hebben we een dochter. Ik kreeg op een bewolkte dag zin om een website te maken. Dat bleek gemakkelijk en leuk te zijn! Oftewel: ik heb er een hobby bij :)

  Archives

  September 2012
  Mei 2012

  Categories

  All